Vår filosofi

Hele vårt konsept baserer seg på å bruke lokale og kortreiste råvarer, for å lage moderne mat fra bunnen av, som smaker skikkelig godt.

Vi har et godt samarbeid med mange gode lokale produsenter, som ikke bare bruker fordi de er lokale, men fordi produktene er gode og smaker bedre. I starten kvernet vi alt burgerkjøttet og laget alle burgerbrødene for hånd. Nå hjelper Kløverkjøtt på Vestnes og Fole Godt i Molde oss med disse oppgavene. Vi bruker salat fra Bygartner1 i Molde, som produserer helt uten tilsetningsstoffer, bare noen hundre meter oss. Salt fra Aukra, kaffe fra Isfjorden, laks fra Aukra, og ost fra Tingvoll og Eide. Til og med eggene til dressingen er fra lokale høner.

Medly - Medlyfood - Burger - Molde

Å bruke kortreiste råvarer er bra på så mange måter. Vi er opptatt av bærekraft for miljøet, og for andre lokale produsenter.

Vi forsøker å bruke de gode lokale råvarene for alt de er verdt, og designer gjerne rettene på menyen vår for å utnytte den unike smaken. Når vi lager ukens taco, fokuserer vi på hva som er tilgjengelig av sesongen varer. Kanskje velger vi heller en mer ukjent eller utradisjonell tilberedningsmetode, som kan overraske deg!

Noe av det første vi bestemte oss for når vi skulle ta over lokalene på fergekaia i Molde, var at vi ville investere i en ekte kullgrill på kjøkkenet. Vi malte veggene utvendig og pusset stolene sjøl, for å spare penger til å kjøpe kullgrill. Med den kan vi steke hamburgere og mye annen god mat på høg temperatur, samtidig som den får det siste lille ekstra av smak. Det skal gi deg en egen opplevelse, samtidig som vi får mange spennende muligheter på kjøkkenet.

Alle er velkommen hos oss. Burgerbrødene er det eneste på menyen med gluten, normalt sett er alt laktosefritt. Og vi vil tilpasse oss dine behov. Barna skal også få god mat hos oss. Vi synes det er kjekt å se kjente ansikt komme innom gjentatte ganger, det er det beste komplimentet vi kan få! Vi har vokst mye de siden vi startet, og lager mer og mer mat. For at vi skal holde kvaliteten på det høye nivået som du fortjener, er det viktig at vi får tilbakemeldinger om noe kunne vært bedre. Vi legger vår sjel og stolthet i å lage den beste maten mulig, og vi er ydmyke for å høre dine tilbakemeldinger, det er den eneste måten vi kan forbedre oss på.

Er du fornøyd - si det til dine venner. Er du misfornøyd - si det til oss!